'Sabreren kun je leren', een verdieping in mousserende wijn
Mousserende wijn
Het drinken van mousserende wijn is leuk en lekker. Er is zoveel keus, maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen cava, prosecco en champagne? In de cursus 'Sabreren kun je leren' leer je over de verschillende productieprocessen, smaken en herkomst van mousserende wijn. Wat zijn de verschillen tussen demi-sec en brut? En wat voor een invloed heeft dat op de hapjes die je erbij eet? We ervaren hoe de verschillende smaken; zoet, bitter, zuur en zout, combineren met de wijn.
Sabreren kun je leren
Mousserende wijn kun je op spectaculaire manier openen: sabreren. Wil jij leren sabreren tijdens de cursus over mousserende wijn, dat kan!
Kosten
De proeverij duurt ongeveer twee uur. We zullen 4 verschillende bubbels drinken, vergezeld van wat verschillende hapjes en één gerechtje . Te boeken vanaf 4 personen. De kosten zijn €65 per persoon, hierbij kan iedereen leren sabreren. Willen er meer dan 4 mensen leren sabreren? Dat kan, neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!